Alverzoening

weerwoord voor een dwaalleer Joh. 1:12

“What About Those Who’ve Never Heard?”

The Comfort Zone is a half-hour, weekday program where we answer your questions! Jam-packed with biblical insight, real-world answers, and a lot of fun, this program will stir you up to reach out to the lost!

Hosted by: Ray Comfort, Emeal (“E.Z.”) Zwayne, and Mark Spence.

Each episodes revolves around evangelism, apologetics, witnessing, and theology.

You can watch The Comfort Zone LIVE @ 2:30|1:30c on http://www.TCZlive.com

The Author

vader Jakob

Mijn bijnaam is vader Jakob, omdat ik Jakob heet en vader ben, met kleine v. Ik ben een taalliefhebber en een liefhebber van het Woord met een grote W. Beschouw mezelf als niet passend in enige denominatie of kerkgenootschap. Erg benieuwd naar de toekomst.

13 Comments

Add a Comment
 1. Zo, je was hier ook al driftig bezig geweest zie ik.
  Bespeur je overigens van beide url’s een toename aan bezoekers, of heb je dat nog niet bezien?

 2. Nou de buren hebben over bezoek geen klagen, hier is het vrij rustig, maar dat is OK hoor, wie zoekt vindt toch wel :-)

  1. Kan je je site ook met je mobiel bekijken? Dan nu in ieder geval!!
   Maar euh, je hebt toch wel de counter van dit subkanaal geactiveerd, mag ik hopen?

   Ow wow, ik heb nu ook de plugin die je hier hebt, zodat je véél meer met je berichten kan doen, bij invoegen zag ik zelfs dat je een anker kan plaatsen, das handig voor genade, want bij lees verder link je gelijk aan de tekst van wat je al hebt gelezen en dus niet eerst hoeft te scrollen.

 3. Ja de statcounter loopt gewoon door, ik heb alle drie de sites erin ondergebracht. En dat anker moet ik ook gebruik van maken, is erg handig. Zal vanmiddag nog wat artikelen van hier doorlinken op genade.info

 4. The counter van sohosted is muchos better

  1. Zal ik maar kijken, wordt wel morgen denk ik

 5. Thank God, today it is friday :-)

  1. Tja t is weekend…en veel bezoek…
   Visitors online – 563:
   users – 9
   guests – 422
   bots – 132

 6. Je bent lekker bezig geweest Mr. Fox :mrgreen:

  1. Het was me ’n waar genoegen Mr. Snake Flatter :razz:

 7. Poeh Hey, véél meer bezoek als bij oude hostingprovider!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alverzoening © 2016 Frontier Theme